13/9/13

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες που στηρίζει η Τουρκία στη Συρία, πεθαίνουν με ένα κλειδί και ένα κουτάλι στο λαιμό!!! Γιατί;

του Σάββα Καλεντερίδη
Η Τουρκία, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι εν τοις πράγμασι μια βάρβαρη, και εξαιρετικά σοβινιστική χώρα, όταν είδε ότι οι Κούρδοι της Συρίας αρχίζουν να αποτελούν μια απειλή και για την ίδια, υιοθέτησαν μια ανεύθυνη πολιτική, υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο και μέσο τους εξτρεμιστές τρομοκράτες της ισλαμιστικής οργάνωσης Μέτωπο Αλ Νούσρα, παρακλάδι της Αλ Κάιντα, που δρα στη Συρία.
Είναι δε τέτοιο το μίσος εναντίον οιουδήποτε απειλεί την "αδιάσπαστη ενότητα του τουρκικού έθνους-κράτους", που υποστήριξαν με κάθε μέσο αυτούς τους εξαιρετικά επικίνδυνους τρομοκράτες, μόνο και μόνο για να εφαρμόσουν μια ιδιότυπη σφαγή και εθνοκτονία στους Κούρδους της Συρίας, χωρίς να υπολογίσουν ότι η οργάνωση αυτή αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει πρόβλημα και για την ίδια την Τουρκία, η οποία οργάνωση, σημειωτέον, έχει χαρακτηριστεί από τις ΗΠΑ τρομοκρατική οργάνωση!
Μάλιστα, το μίσος και η μισαλλοδοξία τους τύφλωσε τόσο τους Τούρκους, που φιλοξένησαν σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην πόλη Αντέπ, με έξοδα του τουρκικού ΥΠΕΞ, κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού (25 Ιουλίου 2013), 70 διοικητές ομάδων ενόπλων που δρουν στη Συρία, ανάμεσα στους οποίους και διοικητές της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Νούσρα, δίνοντας, μάλιστα φωτογραφίες με τα πρόσωπα των τρομοκρατών στη δημοσιότητα.
Εμείς απλά να αναφέρουμε ότι κάποιοι μάλλον "τράβηξαν το αυτί" της Τουρκίας και του ίδιου του Νταβούτογλου, ο οποίος είναι ο αρχιτέκτονας της καταστροφικής για τα τουρκικά συμφέροντα πολιτικής της Τουρκίας στη Συρία, με άμεση και προσωπική εμπλοκή στην υποστήριξη των ισλαμιστών τρομοκρατών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Τουρκία να αναγκαστεί να πάρει αποστάσεις από την Αλ Νούσρα, με τίμημα την αναμενόμενη σκληρή απάντηση των τρομοκρατών και της ίδιας της Αλ Κάιντα εναντίον της Άγκυρας.
Πριν σας παρουσιάσουμε το φωτογραφικό υλικό από τη φιλοξενία των 70 διοικητών, ανάμεσα σ' αυτούς και διοικητές της Αλ Νούσρα/Αλ Κάιντα, να πούμε στους αναγνώστες μας ότι πολλοί από τους νεκρούς που επιτίθενται ως βομβιστές αυτοκτονίας εναντίον των Κούρδων στη Ροζάβα/Β. Συρία, έχουν κρεμασμένα στο λαιμό τους με σχοινί ένα κλειδί και ένα κουτάλι. Το κλείδί το έχουν για να ανοίξουν τον παράδεισο και το κουτάλι για να συμφάγουν με τον ...Μωάμεθ, ο οποίος τους περιμένει για να επιβραβεύσει την πράξη τους.
Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει με την κατάσταση αυτή και με την έσχατη κατάπτωση του ανθρώπινου γένους, όμως το σίγουρο είναι ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να λυπάται εκείνους τους Έλληνες πολιτικούς που τηρούν στάση υποτέλειας απέναντι στον Ερντογάν και τον Νταβούτογλου, που είναι άμεσοι υπεύθυνοι για την κατάσταση αυτή!





4 σχόλια:

  1. Οι εξελίξεις στο Ιράκ είναι σημαντικές. Το κενό εξουσίας στις αμφισβητούμενες περιοχές το οποίο επιτρέπει στα παρακλάδια της Αλ Κάιντα να αναπτύσσουν τρομοκρατική δραστηριότητα φέρεται να γίνεται κοινή προσπάθεια μεταξύ Βαγδάτης και Ερμπίλ να κλείσουν.Φαίνεται η συναντίληψη να προωθείται και σε άλλα ζητήματα και καθίσταται ολοένα και αναγκαιότερη καθώς βαίνει μειούμενη η δυνατότητα εμπλοκής των ΗΠΑ

    Την ίδια ώρα η Αλ Κάιντα προσεγγίζει τους Σουνίτες και προσπαθεί να ταχθεί στο πλευρό τους στην διαμάχη τους απέναντι στους Σιίτες.Το βασικό πρόβλημα είναι ότι η Αλ Κάιντα δεν αποδέχεαι τα σύνορα των χωρών και επιδιώκει να οικοδομηθεί ένα σουνιτικό μόρφωμα το οποίο και θα ενώνει όλους τους Σουνίτες Ιράν,Ιράκ,Συρίας.

    Σε ότι αφορά το καθεστώς της Συρίας είναι γνωστό πως δεν τρέφει και τις καλύτερες των προθέσεων για τους Κούρδους, η δε αποχώρηση του Συριακού στρατού απο τις Κουρδικές περιοχές η οποία και επίτρεψε την ημιαυτονομία τους είχε ως στόχο οι Κούρδοι να αποτελέσουν μέρος του προβλήματος της Συριακής κρίσης, παραβιάζοντας το δόγμα της ενεργητικής ουδετερότητας όπερ και εγένετο.

    Μην βιάζεστε να κρίνεται λοιπόν την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας επι της Συριακής κρίσης.Συστηματικά και μεθοδικά υπηρετεί και εξυπηρετεί τις Αμερικανικές επιταγές και στηρίζει με κάθε τρόπο το μόνον φίλο και σύμμαχο που διαθέτει στην περιοχή, το Νότιο Κουρδιστάν και το σύστημα εξουσίας Μπαρζανί το οποίο και δεν επιτρέπει εμπλοκές άλλων Κομματικών σχηματισμών πέρα της Πατριατικής Ενωσης του Κουρδιστάν (PUK) του Τζαλάλ Ταλαμπανί.

    Αναφορικά με την Μουσουλμανική Αδελφότητα αν οι φήμες που φέρουν το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία να σταματούν την ενίσχυση τους ευσταθούν τότε θα αλλάξει άρδης όλο το σκηνικό σε Συρία και Αίγυπτο

    Μέσα στα πλαίσια αυτά κινείται το Κουρδικό ζήτημα και στην Τουρκία .Κατα συνέπεια καλά και τα κουτάλια και τα πηρούνια και οι καραβάνες όμως μην αποτελούν την εύκολη τροφή για την Ελληνική πολιτική σκέψη σε όλα τα επίπεδα της.

    Το πληρώνουμε πολ΄ακριβά αυτό το χούγι μας, να είμαστε επιφανειακοί όπως και να μην δίνουμε τις ακριβείς διαστάσεις των πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω υποψιαζομαι οτι η ελλαδα θα γινει πλυντηριο ολων αυτων των ισλαμικων ζομπι, διοτι εχω την αισθηση οτι η τουρκια θα τους φορτωνει σε καϊκια και θα τους ξαμολαει στην ασφαλεια που δινει η ανωνυμια του λαθρομεταναστη και η αφασια του ελληνικου κρατους. Αληθεια εχομε πληροφοριες για ολους αυτους που μπουκαρουν καθημερινα στην χωρα? ή καταγραφεται ο,τι οι ιδιοι δηλωνουν?
    Γιατι δεν αναρτωνται φωτογραφιες των λαθρομεταναστων, σε ειδικη σελιδα της αστυνομιας στο ιντερνετ, ωστε αν υπαρχει κατι σε βαρος τους να μπορει να αποκαλυφθει?
    Ειναι τοσο δυσκολο να γινει το αυτονοητο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασχετο με την Τουρκία, αλλά σχετικό με τους Ισλαμιστές. Εδώ ένας "ηθοποιός" τραυματίαςστην Αίγυπτο. Όταν ο γιατρός σηκώνει τη μπλούζα η πληγή εξαφανίζεται Θαύμα, Θαύμα και μετά κλωτσάει το γιατρό. Τι κάνεις εκεί βρε ηλίθιε δεν έχουμε τόσο προηγμένα εφέ! Αλλά το πλάνο είναι μεσαίο, δεν είναι κοντινό όπως υπολόγιζε. Ποιος ηλίθιος έφερε στο γύρισμα κανονικό γιατρό; Βάλτε έναν ηθοποιό του μελοδράματος. Δε θα σήκωνε ποτέ μπλούζα. Θα χαϊδευε μάγουλο, θα έριχνε κλάμα τέτοια πράγματα. Αλλά φταίει κι ο σκηνοθέτης. Πες μου ρε ηλίθιε ότι δεν τραβάς κοντινό θα τον σκούνταγα με το χέρι
    https://www.facebook.com/photo.php?v=545327988848061

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πληθαίνουν τα σοβαρά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο που αποδεικνύουν, πέρα, φυσικά, από την αυτοτελή σημασία τους, ότι βρισκόμαστε σε φάση ανακατατάξεων πολύ σημαντικών στο διεθνή συσχετισμό δυνάμεων. Όπως και κατά την περίοδο των νεοσυντηρητικών ακροδεξιών της προεδρίας του υιού Τζορτζ Μπους, έτσι και σήμερα οι Αμερικανοί έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στη Μέση Ανατολή και σημειώνουν πολύ σοβαρές επιτυχίες. Στόχος τους είναι να ελέγξουν πολιτικά, στρατιωτικά και σε ικανό βαθμό και οικονομικά τα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου της περιοχής ώστε να καταστήσουν ενεργειακούς ομήρους των ΗΠΑ την Ευρώπη, την Κίνα, την Ιαπωνία και τον κόσμο ολόκληρο, ελέγχοντας το μεσανατολικό πετρέλαιο και παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των τιμών του.
    Παράλληλα, ταπεινώνοντας και εξευτελίζοντας την Ευρώπη και τις κυβερνήσεις της στην υπόθεση του Έντουαρντ Σνόουντεν, του πράκτορα της μυστικής αμερικανικής υπηρεσίας ηλεκτρονικής παρακολούθησης όλου του πλανήτη, NSA, που αποκάλυψε ότι οι ΗΠΑ παρακολουθούν διαρκώς όλους ανεξαιρέτως τους ηγέτες των… «φιλικών» τους χωρών, η Ουάσιγκτον κάνει επίδειξη ισχύος. Δείχνει σε όλους ποια είναι η μοναδική υπερδύναμη.
    Το δανειστηκα απο τα Επικαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.